Lowie is een trotse grote broer geworden van zusje Elies!

 

 

 

 

 

Advertenties

Thema ‘Gaatjes’

Dag allemaal!

 

Iedereen een leuke vakantie gehad? We kijken uit naar de spannende verhalen!

Komende week is juf Bianca voor haar laatste week bij ons. We gaan met z’n allen de wereld van de gaatjes verkennen. Waarom heeft een zeef of een pureestamper gaatjes? Hoe komen er gaatjes in onze sokken? We worden in deze gaatjeswereld rondgeleid door dé diertjes bij uitstek als het op gaatjes aankomt: muizen!

Maandag beginnen we de dag met een turnles. Een goed moment voor Meester Bart om ons uit de vakantiesfeer te brengen. We komen te weten hoe een muisje een gat maakte in juf Bianca haar sok en horen een verhaaltje over een kleine muis die een huisje zoekt.

Hiep hiep hoera! Febe wordt op dinsdag 4 jaar! Op deze dag gaan we ook weer turnen. Nu geeft juf Bianca ons een ware muizentraining. We leren een bordspel met muisjes en maken zelf een huisje met veel gaatjes voor de muis.

Woensdag gaan we spetteren en spatten in het water. Vergeten jullie je zwemspullen niet?

Donderdag knutselen we verder aan het huisje voor muis, spelen we nog een ander gezelschapsspelletje en horen we ook een verhaaltje over een ander gaatje: dat in onze buik.

Vrijdag staat hoofdzakelijk in het teken van het afscheid van juf Bianca. We prikken gaatjes in lekkere hapjes voor een klein afscheidsfeestje.

Iedereen klaar om samen de gaatjeswereld in te duiken?

Zouden jullie de zakken waar alle knutsels in zaten weer terug mee willen brengen? Bedankt alvast!

Groetjes,

Juf Saskia, juf Fee en juf Bianca.

Thema carnaval week 2!

Dag allemaal,
Nog een weekje naar de klas, daarna hebben we een weekje vakantie.
Deze week vieren we samen carnaval.

We leren een nieuw vriendje, Lou, kennen die ook graag carnaval viert. We maken alvast enkele instrumentjes klaar voor het grote carnavalsfeest woensdag.
Op dinsdag is het Dikke-Truiendag. De verwarming gaat een paar graden minder en we maken een leuke wandeling om het warm te krijgen. We knutselen ook nog wat verder aan onze instrumentjes en spelen nog enkele spelletjes met prenten uit het verhaal van Lou. Denken jullie aan een dikke trui en goede wandelschoenen?
Woensdag vieren we met de hele school carnaval en mogen we verkleed naar school komen. We feesten met onze zelfgemaakte instrumenten. Deze week dus géén zwemmen!

Donderdag bevinden we ons nog steeds in de carnavalssfeer met heel veel kleurrijke kleren. We geven Lou en Tito zelf nieuwe kleren met vrolijke verfkleurtjes.

Vrijdag sluiten we deze week af na nog een klein carnavalsfeestje in de klas met zelfgemaakte fruitbrochettes en wensen we elkaar een leuke krokusvakantie toe!

Dat belooft weer een leuke week te worden!

Groetjes,

Juf Fee, juf Saskia en juf Bianca.